Salvează-ți părul degradat cu ajutorul uleiului de cocos!

 

beneficii_ulei_de_cocos_2

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani unul dintre uleiurile naturale cele mai lăudate pentru îngrijirea părului. Bogat în vitamine, acizi grași, minerale și antioxidanti, uleiul de cocos combate mătreața și căderea părului, ajută la refacerea vârfurilor despicate și la creșterea firului de păr, fiind potrivit pentru toate tipurile de păr.

Vă povesteam acum ceva timp în articolul de aici despre efectele benefice ale uleiului de cocos și aici despre cele mai eficiente măști naturale pentru păr cu ulei de cocos pe care să le preparați chiar acasă. Între timp am dat peste un articol scris de o bloggeriță din România care prezintă pas cu pas modul în care folosește uleiul de cocos pentru păr și rezultatele extraordinare pe care le-a avut după câteva săptămâni de tratament.

”Acum 2 luni, părul meu era foarte ars din cauza soarelui. Era foarte uscat, fără volum, se electriza foarte uşor… cu alte cuvinte, arăta ca naiba! Timp de câteva săptămâni, l-am folosit de fiecare dată când mă spălam pe păr, cam o dată la două zile. După aceea, l-am folosit o dată pe săptămână. Părul meu este acum strălucitor, mult mai moale, dar în acelaşi timp are şi volum. Poate pare prea frumos să fie adevărat, dar pentru mine a funcţionat!”

Nouă ne plac poveștile cu happy-end și vă încurajăm și pe voi să folosiți tratamente și măști cu ulei de cocos pentru un păr sănătos, moale și strălucitor. 🙂

Sursa foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *