Coafuri superbe de mireasă pentru toamna 2016

FotorCreated

Atunci când ne pregătim pentru un eveniment important din viaţa noastră, principalele preocupări sunt: părul şi rochia. Ce coafură să îmi fac? Ce rochie să aleg? Acest două întrebări sunt de nelipsit.

Femeile, mereu cochete şi dornice să arate cât mai bine la o petrecere, sunt foarte atente atunci când vine vorba de imaginea lor. Simplu şi frumos, şic şi elegant, aceste două stiluri sunt cele care predomină. Coafura contează, iar rochia este accesoriul optim pentru a străluci şi a atrage cât mai multe priviri.

Că ai părul lung sau scurt, că optezi pentru o coafură din anii ’80, important este ceea ce alegi deoarece alegerea făcută trebuie să te reprezinte. Importantă este şi sănătatea părului tău. Uleiurile naturale, precum uleiul de ricin sau argan  sunt cele care îţi pot regenera părul aşa cum îţi doreşti, astfel încât să nu fi nevoită vreodată să te plângi că ai un păr deteriorat.

De pildă, părul lung te avantajează atunci când vrei să încerci o anumită coafură, fie ea casual sau elegantă, coc sau împletitură. Moda anului 2016 are în vedere coafurile cu bucle lejere, dacă ne pregătim pentru un eveniment, iar împletiturile sunt cele care predomină, atunci când vine vorba de munca la birou sau o ieşire în oraş cu prietenii.

Sunt numeroase modele pe care le poţi încerca cu încredere şi fără niciun regret, în materie de coafuri, fie pentru nuntă sau alt gen de petreceri. Iată care sunt cele mai în vogă idei.

maxresdefault (2)

Coafuri  lejere, finisate sau rebele! Acestea te vor face să ai un look demn de invidiat şi chiar elegant. Dacă ai părul lung, atunci alege coafuri cu bucle lejere sau coafuri cu împletituri, chiar şi atunci când eşti mireasă.

Dacă lugimea părului tău este medie încearcă să te inspiri din imaginile cu mirese păr mediu sau coafuri mirese cu voal. Chiar şi pentru părul scurt se pot găsi coafuri care să avantajeze look-ul rezultat, de pildă, poţi să ataşezi în păr un accesoriu te tip ’’glam’’.

Coafuri de mireasă cu bucle lejere

Poţi să laşi deoparte frizurile cu agrafe care te strâng şi te incomodează. Încearcă coafurile cu onduleuri relaxante. Acest tip de frizură se potriveşte perfect în combinaţie atât cu rochiile cu mânecă lungă, cât şi cu cele fără bretele sau umerii lăsaţi.

Pe internet se pot găsi diferite tutoriale despre cum se poate realiza o astfel de coafură, astfel că ea se poate face chiar şi de acasă. Dacă nu te descurci, poţi cere ajutorul unui specialist. El te va ajuta să ai un look de invidiat.

maxresdefault

Coafuri de mireasă cu împletituri

Că suntem mirese sau nu, aproape că ne-am îndrăgostit de versalitatea acestor frizuri. Modul în care sunt aranjate suviţele de păr garantează rezultatul unei coafuri excelente fie pentru ziua în care vei fi mireasă, fie pentru ziua în care vrei să fii alături de cei dragi la unul dintre momentele importante ce va avea lor în viaţa lor: botez , nuntă sau aniversare. Fashionistele adoră aceste împletituri care se pot realiza atât pe părul lung, cât şi mediu. Superb, nu?

Cea care va creea o imagine demnă de apreciat va fi rochia. Se poate opta pentru o rochie stretch, mulată până deasupra genunchilor sau chiar o rochie lungă cu umerii lăsaţi. Este cazul să vă puneţi în valoare frumuseţea părului şi a siluetei.

FotorCreated 6

Coafuri de mireasă simple şi finisate

Pentru a fi o mireasă simplă, frumoasă, dar în acelaşi tip elegantă poţi încerca aşa zisul coc spaniol. Se poate realiza destul de uşor şi va rezulta look-ul mult dorit. Pentru a-ţi accentua feminitatea poţi opta şi pentru cocul înalt sau într-o parte. Vei avea o formă finisată care va transmite multă eleganţă şi senzualitate.

Pentru o viitoare mireasă, rochia potrivită acestui tip de coafură ar fi cea cu o singură bretea  sau chiar fără bretele. Umerii vor fi scoşi în evidenţă cu ajutorul unui tip de frizură exemplificat mai sus.

FotorCreated 7

Coafuri de mireasă cu părul despletit

Dacă vrei să îşi laşi părul liber, atunci poţi să realizezi nişte bucle lejere şi să alegi o anumită cărare. Va da un aspect avantajos look-ului tău. Te poţi inspira din modele de mai jos. Fiind o adeptă a părului lăsat liber, contează foarte mult cum aranjezi fiecare buclă. Optează să foloseşti un spray pentru fixarea acestora.

Acest tip de frizură se potriveşte chiar dacă eşti mireasă şi poţi ataşa pe coafură o floare sau un anume accesoriu, dar să nu fie ceva pompos, ci simplu şi elegant. Trebuie să te pună în valoare.

Această coafură o poţi potrivi cu un machiaj nu foarte accentuat. Onduleurile strânse îţi vor creea cu siguranţă o textură elegantă şi festivă. Astfel că dacă te vei machia fie prea strident, fie prea şters, nu vei ieşi atât de mult în valoare.

Jonglează mai ales cu aranjatul suviţelor şi vei obţine textura care te va avantaja.

FotorCreated 2

Coafuri elegante de mireasă, pentru părul mediu

Părul mediu nu este atât de dificil pentru a putea fi aranjat într-o coafură.

Dacă eşti mireasă, atunci optează pentru o frizură updo sau cea cu plete lăsate ondulate. Atunci când vrei să îţi faci o anumită coafură, alege-o în raport cu forma feţei tale şi rochia pe care o vei purta.

Dacă eşti invitată la o nuntă sau un alt eveniment festiv, poţi opota tot pentru acelaşi tip de coafură, cu bucle lăsate şi ondulate. Vei radia şi vei transmite mult şarm şi rafinament.

Merită să arunci o privire asupra exemplelor prezentate în acest articol.

FotorCreated 3

Coafuri de mireasă păr scurt

Dacă aveţi părul scurt, nu înseamnă că sunteţi în dezavantaj şi nu veţi avea un look cu care să vă mândriţi. Cea mai simplă variantă pentru a avea o coafură care să vă avantajeze este adaugarea unui accesoriu ‚glam’.

Bentiţele, agrafele precum şi florile naturale sau artificiale se dovedesc a fi elementele esenţiale unui look rafinat şi spectaculos, mai ales dacă sunteţi  mireasă.

De altfel, pentru a alunga aspectul banal al pletelor, puteţi folosi placa de întins părul sau ondulatorul care vă vor ajuta în realizarea buclelor. Plus că folosirea acestor ustensile, nu necesită cunoştinţe speciale.

Ce rochie s-ar potrivi acestui tip de coafură? Creatorii de modă insistă foarte mult asupra rochiilor lungi. Acestea crează impresia unei eleganţe şi simplităţi ce greu pot fi desluşite. Adesea o imagine întrece orice cuvânt!

 

FotorCreated 4

Coafuri de mireasă păr creţ

Aici este cazul să se profite de densitatea părului creţ! Coafura chignon versatile sau un coc lejer, asortat cu o diademă cu pietricele Swarovski este alegerea cea mai potrivită.

Te încurajăm să nu îţi întinzi părul! Profită de naturaleţea lui şi îmbrăţişează cu drag textura specială a şuviţelor tale.

Referitor la tipul de rochie, aceasta trebuie să fie în accord cu coafura pe care ai ales-o. Dacă ai o rochie în stil vintage, atunci alege coafurile ‘updo’. Pe de altă parte, dacă îţi lac rochiile cu bretele sau doar cu o singură bretea, coafura pentru care poţi opta este cea cu plete prinse pe jumătate.

Inspiră-te din modele exemplificate mai jos şi pune-te în valoare!

 

FotorCreated 5

Ce zici? Te inspiră acest tip de coafuri? Modul cum alegi să străluceşti la evenimentul vieţii tale îţi defineşte stilul.

Dacă nu eşti în prim plan, dar te pregăteşti să mergi fie la un botez, aniversare sau un alt tip de petrecere, ai grijă să fii cât cât mai atrăgătoare şi să pui accent atât pe frumuseţea şi sănătatea părului tău, cât şi pe garderobă.

4 thoughts on “Coafuri superbe de mireasă pentru toamna 2016

  1. Pingback: My Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *