Ce coafură îţi alegi în funcţie de outfit?

bucle elegante

Când ştii că ai un eveniment şi trebuie să îţi alegi o anumită ţinută, atunci intervine o adevărată problemă. Toate femeile sunt într-o mare dificultate pentru că de cele mai multe ori nu ştiu cum să asorteze coafura cu ţinuta. Fie că vorbim despre o ţinută de seară, una de botez, aniversare sau chiar o ţinută de plimbări prin parc, coafura trebuie să fie şi ea ’’la înălţime’’. Un păr frumos, va ieşi mereu în evidenţă.

Întrucât este necesar un echilibru între ţinută şi coafură, am optat să venim în ajutorul vostru cu câteva ideidespre cum să vă alegeţi coafura în funcţie de outfit!

Coc lejer pentru rochie fără bretele                                              

Atunci când alegi să porţi o rochie fără bretele, cu decolteu sweetheart, vrei ca toată atenţia să cadă pe forma rochiei şi pe umeri. Prin urmare, alege o coafură cu părul prins, cum ar fi acest coc lejer.

coc lejer rochie fara bretee

 Coadă de pește, dacă porţi o  rochie care se prinde după gât  

Atunci când participați la un eveniment important, nu trebuie să vă fie teamă de extensii. Dacă nu aveți părul suficient de lung pentru a face această coafură, extensiile vă pot veni în ajutor. O coafură gen coadă de pește se potrivește cu o rochie care se prinde după gât.

coada de peste, rochie dupa gat

 Coafură feminină şi rochie de cocktail

 Coafurile cu părul prins sunt indicate şi în acest caz, părul ondulat şi prins cu agrafe într-un up-do modern fiind variantă perfectă pentru a nu intra în competiţie cu liniile rochiei.

coafura feminina 2

Cocul chignon, dacă optezi pentru o rochie cu guler înalt  

Faldurile bogate de material care se pot  regăsi la decolteul cer o coafură cu părul prins.  Altfel, materialul nu ar fi permis părului să cadă natural peste umeri.
guler inalt 3

 Bucle elegante, pentru rochie decoltată

Atunci când decizi să porţi o rochie foarte decoltată, care dezvăluie multă piele, alege o coafură elegantă, precum buclele, pentru a îndulci stilul.

rochie eleganta 2

 

Coadă într-o parte şi rochie de sirenă

Combinați o rochie sirenă cu o coafură cu bucle, într-o parte. O să captaţi atenţia în mod negreşit.

coada intr o parte si rochie de sirena

Cocul, pentru rochia cu bretele subţiri

Puține rochii sunt mai feminine decât o rochie din șifon, cu bretele subțiri. Pentru a completa întregul look, optați pentru un coc, acesta fiind o opțiune romantică, feminină. Aceată coafură are atuul de a se potrivi pentru orice formă a feței.

rochie bretele subtiri

 Rochia pe un singur umăr şi un coc de balerină  

Atunci când rochia pe un umăr captează atenția asupra acestei zone, părul trebuie ținut departe de gât, pentru a permite rochiei să fie în centrul atenției. Shay Mitchell a purtat cu succes acest look – inspirați-vă din alegerea ei!

BeFunky Collage1

Coadă în vârful capului, pentru rochia cu decolteu inimă  

 Dacă purtați o rochie cu decolteu în formă de inimă, indiferent de lungimea acesteia, puteți realiza o coafură lejeră -o coadă în vârful capului, precum ce a lui Sarah Hyland. Veți obține un look elegant și atrăgător în același timp.

coada in varful capului

Coada de cal, pentru o ţinută de club

Alegeţi cu grijă ţinuta. Poate fi chiar şi una extravagantă, dacă eşti adepta unui astfel de stil. Coada de cal se potriveşte de minune la astfel de ocazii, dacă ştii să o stilizezi. Dacă ai părul lung încearcă o coadă de cal înaltă şi dreaptă ca a lui Demi Lovato. Pentur u păr mai scurt, cu breton până spre bărbie, se potriveşte coada rebelă a lui Jennifer Lopez.

coada de cal, culb

Boho senzual şi părul desfăcut, pentru plimbările prin parc

Nu ai de ce să laşi ca Luna Femeii să treacă fără să ieși la o plimbare însorită prin parc. Iar când o vei face, te vei simți cel mai bine încălțată cu sneakerșii tăi preferați, pantaloni largi și lejeri și o bluză cu umerii dezgoliți, care să aducă senzualitate unui look altfel casual. Toate acestea fiind completate de părul lăsat liber.Nu uita de pălărie, ca să te aperi atât de razele UV, cât și de vântul care îți poate ruina coafura.

boho senzual

Coafura şi ţinuta, la birou  

O ţinută office o poţi completa cu o coafură lejeră şi în acelaşi timp elegantă. Video-ul de mai jos te poate ajuta:

 

 

3 thoughts on “Ce coafură îţi alegi în funcţie de outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *